Medaljregn på Katapokalen 2010!

23: upplagan av Svenska Katapokalen den 27:e mars var en stor framgång för klubben. I Eriksdalshallen fanns deltagare från 9 länder och 67 klubbar. Fem tävlande samt Conny Shihan som domare representerade Gojukai Seinan KK.

Först ut var Jacqueline i flickornas klass 11B. Det gick fint och hon tog med sig silvermedaljen hem! Nästa år hoppas vi att hon har fler tävlingskompisar med sig från juniorgruppen.

Framgångarna fortsatte med Elena som tävlade i bältesklass C. Hon stod som vinnare efter att ha besegrat en ungerska i finalen.

Sempai Karin vann damernas A-klass efter att ha slagit landslagskompisen Micaela i finalen. Ett fint formbesked inför NM 10:e april.

Sempai Pavle gick till match om tredje pris i herrarnas A-klass. Tyvärr räckte det inte till medalj men det var roligt att se en klass med genomgående hög standard.

Sempai Anna tog  välförtjänt guld i damernas klass D, 30-39 år. Vi hoppas att fler ”seniorer” tar chansen att tävla nästa år, det finns även klass 40-49 år och 50+… uppladdning startar nu!

Conny Shihan fanns på plats som domare och jobbade hårt med sin del av de 580 starter som gick av stapeln under dagen.  Tack till domare och arrangörer som gör vårt tävlande möjligt!

Och stort grattis till vår medaljörer!

/Emma

Sempai Pavle, Sempai Anna, Sempai Karin och Elena efter en framgångsrik tävling.
Sempai Pavle, Sempai Anna, Sempai Karin och Elena efter en framgångsrik tävling.

Jacqueline Bakir

Lämna ett svar