Sempai Karin 9:a på Dutch Open!

Dutch Open, 13-14 mars.

Hela 519 tävlande seniorer från 145 klubbar och 16 länder deltog på 2010 års Dutch Open i Rotterdam, Holland och damernas kata hade samlat 51 deltagare.

I första omgången mötte jag en tjej från Makedonien. Jag gjorde Seipai och vann med 5-0. I andra omgången stod värdnationen Holland för motståndet, jag gjorde en stabil Kururunfa, men blev tyvärr utslagen. Holländskan tog sig dock hela vägen till final och därmed fick jag återkvala. I första återkvalsmatchen gjorde Seienchin och den kändes bra. Det gav resultat och jag vann med 5-0. I nästa match gjorde jag Suparinpei mot en av Tyskland bästa utövare, medlem i det katalag som kom tvåa på EM 2009. Det blev jämnt men det blev 3-2 till tyskans fördel. Därmed var tävlingen över och resultatet blev en 9.e plats för mig, vilket jag anser vara en bra prestation i denna tuffa konkurrens.

Lämna ett svar