För nybörjare

  • För att börja träna karate krävs inga förkunskaper. Många som börjar träna hos oss är helt otränade.
  • I början tränar man ca 1 timme varje gång. Vartefter man stiger i graderna ökas träningsmängden successivt.
  • I träningen ingår bl a stretching, konditions- och styrketräning, grundteknikträning, självförsvar, teori och historik.
  • Vi har löpande intagning under hela terminen i mån av plats – kontakta oss innan du kommer. Vuxna kan provträna två gånger och barn en gång  innan du betalar träningsavgiften.
  • Måndagar har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot nybörjare.

Klädsel

  • Under provträningarna och i början går det bra med långa träningsbyxor och t-shirt, vi tränar barfota.
  • Karatedräkt finns att köpa från ca 400 kr och uppåt, kontakta din tränare.

Till alla föräldrar

Ni är hjärtligt välkomna att i Juniorgruppen närvara vid ert barns första träningstillfällen, liksom vid graderingar, tävlingar, uppvisningar och avslutning.
Men vi ser helst att ni stannar i omklädningsrummet under ordinarie träningar. Det underlättar barnens koncentration och instruktörernas arbete – vi slipper ringande mobiltelefoner, småsyskon och samtal i dojon.  På så sätt hoppas vi att ert barn skall få ut ännu mer av träningen.
I Kids-gruppen får föräldrar närvara under träningen utan småsyskon och med telefonen avstängd. Detta för att förstå träningen bättre och kunna hjälpa barnet med eventuella svårigheter. Föräldrar till barn i Kids-gruppen kan även sitta i omklädningsrummet men inte lämna barnet ensamt under träningen. Om något händer (magsjuka, bajsnödig, ledsamhet) behöver föräldrarna vara tillgängliga för den här åldersgruppen.

PERSONUPPGIFTER

Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av kommer att behandlas av Gojukai Seinan KK i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. Vi kommer aldrig låta tredje part använda dina personuppgifter. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig.

Saiko Shihan Yamaguchi, 8 Dan, vår ständiga inspirationskälla

Saiko Shihan Yamaguchi, 8 Dan, vår ständiga inspirationskälla