Succé på Yui Shin Kai Open!

Lördagen den 9:e april var en riktigt härlig tävlingsdag för klubben och våra fem tävlande.

Solen sken över Löthallen i Sundbyberg där Anton, Ludvig, Nathalie, Edvin och Andrey skulle tävla. Med som coach var Sensei Emma.

Ludvig utför kata Gekisai

 

Först ut var Ludvig i kataklass P10. Efter två fina Gekisai var han i final mot en Gojukai-kompis från Eskilstuna. Där fick han se sig slagen men gladdes åt det välförtjänta silvret.

Medaljörerna i P10, Yui Shin Kai Open 2011

 

Därefter gjorde Anton sin debut på tävlingsmattan i klass P9. Här visade en sann tävlingsmänniska upp sig och Anton vann hela tre matcher och fick bronsmedaljen med sig hem.

Anton i aktion på tävlingsmattan

 

Klockan tolv avbröts tävlandet för en ceremoni som hedrade offren för jordbävningen i Japan den elfte mars 2011. Minnesstunden inleddes av Matts Andersson, tävlingsarrangör och branschchef för YSK och RKHSK. Medverkade gjorde Christina Fjellström, ordförande för kommunfullmätige i Sundbyberg samt kulturattachén vid Japans ambassad i Stockholm, herr Ueda Shoichi.
Herr Ueda håller sitt anförande under minnesstunden

 

Vi tackar Matts för initiativet till denna stämningsfulla stund då vi tillsammans fick tillfälle att uppmärksamma de enorma förluster som skett för det japanska folket men även ägna en tacksamhetens tanke till de japanska traditioner som fört oss i karate-Sverige samman denna dag.
Tävlingen fortsatte sedan med Andreys klass, Herrar C. Men endast två tävlande var det final direkt och där kunde Andrey verkligen leverera. En fin Gekisai gjorde att han kunde gå hem med guldmedaljen.
Andrey tar emot guldmedaljen

 

Edvins klass, Herrar B, var nästa på tur. Han fick avverka tre kator för att bärga guldet. Finalen vanns med en Saifa och 3-0 i siffror.
Edvin i kata Gekisai

 

Edvin tar emot guldmedaljen

 

Nathalie fick öva sitt tålamod inann det var dags för hennes klass, Damer C. När det väl var dags vann hon två matcher med 3-0 och var en glasklar vinnare.
Pristagarna i Damer C

 

Stort Grattis till alla våra medaljörer!
Våra guld-seniorer på Yui Shin Kai 2011

 

Glänsande juniorer på Yui Shin Kai 2011

 

Anton blir belönad

Lämna ett svar