Guld till Sempai Karin på Estonian Open!

Den 27 februari gick Estonian Open av stapeln i Tallin. Estonian Open hade samlat 14 deltagare i damernas kata från Finland, Estland, Lettland, Ryssland och Sverige. Läs Sempai Karins berättelse om tävlingen…

I första matchen gjorde jag Seipai mot en duktig ryska. Det kändes bra och jag vann matchen med 5-0. I andra matchen mötte jag Estland och jag gjorde Seisan och även här vann jag med 5-0. I tredje matchen ställdes jag mot Rysslands katamästarinna, Daria Ippolitova, som varit bland de sju bästa på EM de två senaste åren. Jag gjorde en Suparinpei som jag var nöjd med och ryskan fick se sig slagen med flaggorna 3-2. Jag var då klar för final och även där stod en ryska för motståndet. Jag gjorde katan Kururunfa och vann med 5-0 och var därmed Estonians Open vinnare i damernas kata. Det var en bra tävling med bra motstånd och jag var nöjd med min prestation.

/Karin Hägglund

Hela klubben gratulerar! Vi gratulerar även till att Sempai Karin blivit uttagen att representera Sverige på EM i Aten 7-9 maj.

Lämna ett svar