đŸ„łSwedish Kobujutsu Open 22:a oktober:

3 GULD och 3 BRONS till Seinan!

Tom, Tage, Millie Grace och Haydar tÀvlade i Brotorpshallen och alla fick medaljer med sig hem!
Tom tĂ€vlade i P12 Kata med Ă„tta deltagare och vann sin första match, sedan förlorade han mot finalisten men vann Brons-medaljen! I P12 Kumite vann Tom sin första match, tyvĂ€rr eftersom motstĂ„ndaren blev diskad efter mycket kontakt. NĂ€sta match vann Tom pĂ„ Hantei sedan vann han Ă€ven finalen och fick Guldmedaljen om halsen! Starkt jobbat Tom! đŸ„‰đŸ„‡
Klassen hade i flera matcher för mycket kontakt mot huvudet vilket inte Àr tillÄtet i barn-klasser och gav en ganska trÄkig eftersmak.

Tage tĂ€vlade som Kadett i Kata och vann sin först match med en stark Gekisai Dai Ichi. I matchen efter blev motstĂ„ndaren för svĂ„r men dĂ„ hade Tage redan sĂ€krat Bronset! Grattis Tage! 🎉

Millie Grace stĂ€llde upp i Junior Kata och vann sin första match med 4-1, men i nĂ€sta match blev siffrorna de omvĂ€nda. Det rĂ€ckte till en Bronsmedalj och blev ett bra kvitto pĂ„ att Saifa utvecklats med bĂ„de styrka och sĂ€kerhet! Bra jobbat! đŸ„‰

Haydar tĂ€vlade i Junior Kata med tre deltagare och Round Robin (alla möter alla). DĂ€r vann han sina tvĂ„ matcher med 5-0 och sĂ€krade Guldet! Eftersom Haydars kyu-klass blev instĂ€lld flyttades han upp till A-klassen – 3:e kyu och högre grader. DĂ€r mötte han hĂ„rdare motstĂ„nd men vann sina matcher med 3-2, 4-1 och 3-2 – STORT GRATTIS Haydar till Guldet i A-klassen! 🏆
En stark utveckling som följd av en starkare satsning i dojon – vi ser fram emot fortsĂ€ttningen!

Med som licensierade coacher var Conny Shihan, Gareth och Andreas. Sensei Emma dömde tÀvlingen och var pÄ plats frÄn domarbriefingen kl. 8.00 till sista matchen kl. 18.00.
Som alltid en trevlig tillstÀllning arrangerad av Ryukyu Kobujutsu Hozon Shinko Kai och Yui Shin Kai Sverige. NÀsta Är ser vi fram emot lÀngdindelning av barnen i kumite-klasserna. Ses dÄ!

LĂ€mna ett svar