Avslutningar, graderingar – och ett nytt svart bälte till klubben!

👊 Graderingsvecka v. 50 –
Grattis Sempai Per, Shodan!

DSC_0522

På terminens sista dag fick Per Östfeldt ta emot sitt diplom för Shodan, detta efter mycket tålamod och engagemang. Välförtjänt.
Ett personligt svart bälte kommer i sinom tid när allt rullar i Japan igen. Sempai Per har även skrivit en uppsats om Saiko Shihan Yamaguchi som kommer att publiceras på hemsidan lite senare för julläsning.

Även Julia har fått några extra utmaningar inför sin gradering till 2:a kyu som hon tagit sig an mycket seriöst och bland annat undervisat i Saifa Bunkai med den äran. Grattis Julia till din nya grad!

Vi har dessutom haft graderingar för barnen i Aspudden och Brännkyrkahallen. Mycket bra jobbat! På några ställen finns det tekniker att nöta lite extra på men det är precis vad vi ska göra 2022! Vi hoppas att få ser er alla nästa termin igen!

Ännu fler ungdomar och vuxna har graderat denna vecka – stort grattis till er alla som jobbat hårt och nu kan börja nästa termin med era nya grader!

Ett stort tack till alla i Seinan-familjen som samlat till så fina julklappar till oss! Det värmer otroligt och vi är så lyckligt lottade som har er alla i dojon.
Startdatum för vårterminen kommer här och på hemsidan innan decembers slut.

De sista orden går till Sempai Per Östfeldt:
En del har det svarta bältet som slutmål eftersom det bara manifesterar deras ego. I dig ser alla en sann karateka, någon som följer vägen – vem vet var den slutar?

Ha en härlig vintertid!
Vårt varma tack för den här terminen,
Conny & Emma
Klubbledare Gojukai Seinan KK