Svenska Junior-Pokalen 20/11!

Tre pokaler till klubben! 🏆🏆🏆

Millie Grace, Haydar och Tage tävlade i Eriksdalshallen 20/11.

Haydar fick återkvala i Kadett Herr Kata efter förlust mot silver-medaljören (14 deltagare i klassen) och visade där att han gått framåt med kata Seinchin – ända till en bronspokal – Grattis!
I Haydars kumite-klass dök fyra deltagare upp och efter att ha vunnit första matchen på Hantei gick Haydar till final och fick silver-pokalen! 🏆

Millie Grace hade bra motstånd i sin Junior-klass i kumiten med två duktiga norskor men fick i alla fall en bronspokal med sig hem! I katan hade Junior Damer 12 deltagare och eftersom Millie Grace fick återkvala fick hon också chansen att visa två fina kator på tatamin men blev utan medalj denna gång.

För Tage var det tävlingsdebut och han levererade två fina kator i Kadett-klassen utan missar. Ingen vinst men när man förlorar mot en finalist får man återkvala – inga tävlingsnerver alls, bra jobbat Tage!

På plats som licensierade coacher fanns Elias, Fevzi och Gareth samt även Conny Shihan för Karategymnasiet.
Sensei Emma var på plats som domare och mottog en silver-pin i form av en visselpipa som erkännande för 15 års tjänst som domare. På bilden tillsammans med Murisa Muri Jasarevic som också tilldelades en och som alltid är ett föredöme och sprider bra vibbar på mattan.

Tack till arrangören Peo Olsson och Svenska Inoue-ha Shito-ryu Keishin-kai för ett trevligt och väl genomfört evenemang.

En fin tävlingsdag för Gojukai Seinan KK! 🥳