Covid-19: Uppdatering 20/12.

En julhälsning och viktig information från oss till hela Seinan-familjen! 🤶🎅

Men först: Ett stort och hjärtligt tack till er alla som kommit till våra träningar och respekterat restriktionerna, stannat hemma när ni varit sjuka eller undervisat i klubben det här året! Tillsammans har vi kämpat på och ni har hjälpt oss att hålla modet uppe.

Det har varit extra mycket arbete av det tråkiga slaget med administration det här året, tyvärr ännu mer än det förlorade roliga jobbet med undervisning i dojon.

Stockholms stad har enligt myndigheternas rekommendationer stängt alla lokaler (hallar, skolor etc) för verksamhet till och med 24:e januari 2021. Vi kan alltså starta vårterminen tidigast 25/1.

Alla medlemmar kommer att få ett mejl med information om preliminär terminsstart men den informationen kan tyvärr vara inaktuell redan när vi skickat den – håll dig uppdaterad här eller på FB – titta alltid in innan det är träningsdags.

Vi fortsätter hoppas på ett ljusare och mer normalt år nästa år.
Det är viktigt att vi alla hjälps åt att följa rekommendationer och regler gällande smittspridning – när den är stoppad kan vi träna tillsammans som vanligt igen. Supermotiverande, eller hur? DU kan göra skillnad!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Varma budo-hälsningar,
Conny & Emma
Gojukai Seinan KK