Stockholm Open 2009

Tre guld, två silver och ett brons på Stockholm Open!
Helgen 31 oktober–1 november gick Stockholm Open av stapeln i Eriksdalshallen. Tävlingen samlade ca 600 deltagare från sex nationer, bl a från Armenien och Serbien.

Glada tävlande från Gojukai Seinan, fr v Wendy Francis, Tiina Hänninen, Pavle Martinoski, David Haroun och Karin Hägglund.

På lördagen var det barntävling och från klubben deltog Ludvig Allfors Eriksson och Brianna Howell i kata. De gjorde bra ifrån sig men tyvärr blev det inga medaljer denna gång.

På söndagen tävlade juniorer och seniorer och det gick bra för klubbens deltagare. David Haroun tog guld i grönbältesklassen i kata, Tiina Hänninen kammade hem ett silver i grönbältesklassen i kata.

Karin Hägglund tog två guld, dels i kataklassen för svartbälten och dels i den öppna kataklassen. Pavle Martinoski ställde upp i både kata och kumite och det resulterade i ett silver i kataklassen för svartbälten och ett brons i kumite -67kg. Wendy Francis deltog också på tävlingen i kata och gick fram till kvartsfinal, det blev dock ingen medalj denna gång.

Som domare deltog Conny Helgesson Ferm och Emma Helgesson.

Lämna ett svar