Svenska Katapokalen, Eriksdalshallen Stockholm 2003

Nio medaljer till klubben på Svenska Katapokalen!

Svenska Katapokalen, den femtonde i ordningen, samlade 440 startande från Sverige, Danmark, England, Estland, Finland samt Norge.

I damernas klass A (dangraderade) gick Anna Hellström till final men fick se sig besegrad av rutinerade danskan Britt Larsen. I samma klass knep Emma Helgesson bronset efter att, även hon, ha vunnit alla sina matcher förutom mot danskan.

Guld blev det för dock för Wendy Francis i Flickor 13 år samt Branis-lav Milosavljevic´ i Pojkar 10 år. Det blev även fyra silvermedaljer genom Katherine Wong i Damer C, Emilija Milosavljevic´ i Flickor 8 år, Peter Haroun i Pojkar 12 år samt Robert Persson i Pojkar 15 år. Slutligen ett brons till Rasmus Wider-ström i Pojkar 13 år.