Träning för hela familjen!

Vi har platser kvar för barn från 8 år i vår juniorgrupp på torsdagar och för dig från 14 år i samtliga våra seniorgrupper. Vi har startat träningen för terminen och välkomnar nybörjare under januari, februari och mars.

Barn mellan 8 och 13 år är liksom vuxna välkomna för två gratis provträningar.

Våra 6 och 7-åringar, Karate Kidsen, har redan fullt i gruppen för vårterminen men det går bra att ställa sig i kö för höstterminen.

Fredagsgruppen där barn tränar tillsammans med sina föräldrar har också fullt. Vi tar ej emot fler nybörjare där denna termin men ni är välkomna att ställa er i kö till höstterminen. Juniorer som redan tränar i våra andra gruppen är däremot välkomna att även träna på fredagarna.

Måndagsgruppen för juniorer från 8 år har också intagningsstopp – även här kan du ställa ditt barn i kö till hösten.

Som senior har Du fyra kvällsträningar att välja mellan varje vecka och två dagträningar, Du kan komma just de dagar som passar Dig bäst. En vecka kanske Du tränar måndag och torsdag för att nästa vecka ha mera tid och utnyttja träningen både måndag, tisdag, torsdag och fredag.

Vi har flexibel träning för Dig med oregelbundna tider! Bestäm hur mycket Du vill träna så hjälper vi dig att uppnå Dina mål.

År 2011 firar vi också att det är 25 år sedan klubben startade sin träning i Aspuddens skola – under dessa år har vi räknat hem 48 SM-guld!

Välkommen till Gojukai Seinan Karateklubb!