Artiklar postade 2010

Träning för hela familjen!

Vi har platser kvar för barn från 8 år i vår juniorgrupp på torsdagar och för dig från 14 år i samtliga våra seniorgrupper. Vi har startat träningen för terminen och välkomnar nybörjare under januari, februari och mars. Läs mer »

Instruktörsträff på Bosön 28/11

Klubben hade sökt och fått pengar från Idrottslyftet för att träffas en dag och fokusera på rollen som instruktör och högre graderad inom karate-do. 10 glada medlemmar samt Conny Shihan och Sensei Emma som ledde evenemanget Läs mer »

Medaljer på Karate Kid Cup 27/11!

Lördag den 27:e november gick årets upplaga av Karate Kid Cup i Eriksdalshallen på söder. Med från klubben var Ludvig, Polly och Rufta som tävlade för första gången. Läs mer »

Sempai Karin på VM i Belgrad, Serbien

Den 27 till 31 oktober anordnades VM i karate och jag var uttagen som Sveriges representant i kata. Hela sommaren och hösten har det varit mitt stora mål och träningen har gått väldigt bra, vilket har varit kul. Läs mer »

Fyra guld på Stockholm Open!

Det var ett helt gäng tävlande från klubben denna gång, men endast en junior. Det var Ludvig som gick upp på tävlingsmattan i Eriksdalshallen på lördagen den 6:e. Efter katalägret i Eskilstuna var han rejält inspirerad och gjorde sin bästa Gekisai hittills. Läs mer »

Tack för katalägret i Eskilstuna 30-31 oktober!

14 medlemmar från Seinan åkte till Eskilstuna för att träna kata på det traditionsenliga lägret sista helgen i oktober. Vi tackar Hanshi och Sempai Ann för ett trevligt arrangemang! Som alltid är det givande att få möta olika instruktörer och helgen bjöd på såväl kata som bunkai. Läs mer »

Profilen: Ella vann sin första tävling!

Ella Zetterman är nio år och har tränat karate i tre år i Gojukai Seinan KK (de första åren med Karate Kidsen). Hon var med på sin första tävling i oktober 2010, vi får veta mer om det och henne som Månadens Profil. Läs mer »

Oregelbundna arbetstider? Hos oss har Du flexibla träningstider!

Hos oss har Du möjlighet att välja på många olika träningspass varje vecka. Kanske vill Du träna måndag och torsdag en vecka men tisdag och fredag nästa? Det går fint!

Kvällsträning jämna veckor men dagträning ojämna? Javisst! Läs mer »

3 guld på Kobujutsu Open!

Kobujutsu Open gick av stapeln 9/10 i Löthallen, Sundbyberg. På förmiddagen tävlade våra duktiga juniorer i kata och ALLA vann sin första match…. Läs mer »

2 GULD och 2 BRONS på SM!

Söndagens finaler i seniorernas kataklasser gav två guldmedaljer till klubben genom Sempai Karin Hägglund som försvarade sin titel från förra året och Sempai Pavle Martinoski som uppgraderade sitt fjolårssilver. Läs mer »