Stockholms Karate Cup II!

Söndag den 12:e maj begav sig Haydar, Nova, Agnes, Laleh och Celine med coacher till Kungsängen för deltävling två i årets Stockholmscup! Läs Alexandras reportage!

Först ut är Agnes som tävlar i Kata F10A.
Hon går ut och gör två fokuserade Sanseru som man ser att hon har byggt upp ett självförtroende i och tar hem båda sina matcher med 4-1 och 4-1. Bra jobbat Agnes!
Bra start på tävlingen.

Näst ut är Nova som tävlar i Kata F11A.
Även Nova har landat i sin Kata Sanseru och håller sitt starka fokus genom alla sina 3 matcher och vinner samtliga med 5-0.
Bra jobbat Nova!

Dags för Haydar som tävlar i Kata P13A.
Haydar möter 2 starka motståndare och trots sitt fokus i sin Kata Sanseru och sin fantastiska utveckling detta år räcker det inte hela vägen idag och Haydar förlorar sina 2 matcher med 0-5, 0-5.
Bra kämpat Haydar!

Dags för Lagkata
Laleh, Nova och Agnes tävlar i mixlag 07/08 mot 05/06 så motståndet är stort, men tjejerna gör en stark Taikyoku Chudan och har bra närvaro och fokus och är bra synkade så dom vinner samtliga matcher med 4-1 och 3-2. Grymt jobbat tjejer!

Dags för Kumite!

Först ut är Celine i Flickor Kumite 2011. Celine är pirrig och har god energi. Hon vinner sina två första matcher med 11-4 och 6-0.
I sista matchen vet Celine att det är ett hårt motstånd så från startsignal kör Celine på med grym energi och båda tjejerna är starkt fokuserade och ingen vill backa. Det var en svettig match med enorm kämparanda från båda motståndarna men Celine var starkare och plockade hem sista matchen med 15-10.
En rosenröd Celine pustar ut och är mycket stolt.
Starkt jobbat Celine!

Dags för Nova, hon kör Flickor Kumite 2007. Nova inte har tävlat i kumite på ca 2 år och är pirrig men känner sig otroligt taggad.
Nova jobbar på otroligt bra med grym energi och trots att det var jämna matcher var motståndarna starkare och Nova förlorar med 0-2, 0-1 och 0-2.
Nova kände en stor besvikelse i början men ändrade sitt fokus till att fortsätta att utvecklas i Kumiten och ser sig fortsätta tävla i Kumite.
Bra kämparanda Nova!

Sist ut idag är Haydar som tävlar i Pojkar Kumite 2006.
Haydar har laddat om och hämtat sitt fokus och gör en stark insats i sin Kumite. Möter sitt starkaste motstånd i första matchen och förlorar med 0-6 men hämtar upp det i de andra matcherna och vinner en match med 4-1 och en oavgjort 0-0 dessutom var en motståndare struken, så då blev det en bonus 8-0.
Bra jobbat Haydar!

Bra kämpat idag alla barn. Fina insatser och ni är fantastiska klubbkompisar som hejar, stöttar och lyfter upp varandra och ger varandra god energi!

/Alexandra