Gradering för barnen 6:e maj!

Det var dags för en stor grupp barn att graderas i Aspudden, några extra nervösa för sin första gradering och några som varit med tidigare.

Barnen som graderade och fick nya bälten eller streck var från 10:e mon (första graderingen, vitt bälte med ett gult streck) ända upp till 4:e mon (orange bälte med två gröna streck). Bra jobbat allihop!

Gruppen som examinerades i teori och praktik av Conny Shihan och nu har nya mål att sikta mot! För varje ny grad ska man inte bara lära sig nya tekniker utan framför allt bli bättre på karate – säkrare, starkare och snabbare.

I början av varje termin lägger vi ut datumen för graderingar i kalendariet på hemsidan. Då kan barn och deras föräldrar som är osäkra ställa frågor angående graderingen i god tid.
Nu tränar vi vidare som vanligt till terminsavslutningen för barnen som är måndag 27/5 – Välkomna hela släkten då också!

För att kunna gradera ska man också kunna svara på frågor om karate, enkelt i början och mer utmanande efter hand. Vår tradition och historia är viktiga för oss – det är grunden för allt vi gör i dojon i dag.