Karate Kid Cup 17/11!

En stor tävling där Nova, Agnes och Haydar representerade Gojukai Seinan KK!

Då var det dags för Karate Kid Cup 2018 med 650 starter!
Det är stort och tävlingsnerverna är på lite extra spänn när man är i Eriksdalshallen!

Haydar börjar med Kata P12B och sätter en bra Gekisai Dai Ichi i semifinal och får 1 – 2 i flaggor.
Grattis till 3:de platsen!

I Kumiten tävlar Haydar i P12 Kort med 27 deltagare i klassen. Först ut är Haydar och hans kumite har utvecklats. Tar två poäng och matchen slutar 2-7.

Nova tävlade i tävlingen största kata-grupp Kata F11, med 21 modiga tjejer.
Nova har otroligt mycket nerver i kroppen för hon har kollat in sin startgrupp och vet att detta är en stor tävling med hårt motstånd.
Vi vet också att Novas nerver är till hennes fördel och hon går in med stark fokus i sin första match och vinner den med 3-0, Nova håller ett enormt fokus och blir bara bättre och bättre och fortsätter att slå sina motståndare med 3-0 och vinner även finalen med 3-0.
Nova va på topp idag hon kammar hem ett välförtjänt GULD!

Dagen blev inte som Agnes önskade i Kata F10, nervositeten tog över, Agnes gick dock in med super-fokus, men var extra spänd då hon tävlar med sin nya kata. Ingen vinst i dag. Agnes blev ledsen och besviken, men återhämta sig snabbt. Och en erfarenhet rikare lämnar vi 2018 för nya utmaningar till 2019. Generellt en fantastisk bra säsong. Ingen framgång utan motgång.

Tack för säsongen till klubbens eminenta coacher: Ellen, Fevzi och Alexandra!

Med på tävlingen som domare var Sensei Emma. Hon firade 12-årsdag som domare eftersom Karate Kid Cup var den första tävling hon dömde då hon fått licens.
Ära, berömmelse, guld och gröna skogar ingår inte i domar-karriären, men väl en liten brons-visselpipa som Domarkommittén delar ut när man dömt mer än 10 år.

IMG_1421