Dags för Solna Karate Cup!

Söndag 21/10 i Solnahallen, en stor tävling med hela 500 starter.

Först ut är katalaget: Agnes, Laleh och Nova.
Det är andra gången dom tävlar och det är mycket nerver i kroppen.
Vi möte 5 starka Katalag.
Tjejerna vinner första matchen med 5-0 men i andra matchen är motståndet för hårt och vi förlorar med 4-1 men tjejerna tar stolt emot sina bronsmedaljer. Bra jobbat tjejer.

Dags för individuella tävlingarna.

Nova och Agnes tävlar i Kata A-klassen vilket innebär att deltagarna har tränat i 2-3 år eller längre och det märks för motståndet är starkt.
Nova tävlar mot 15 tjejer och är otroligt pirrig i kroppen då hon får köra sin första match sent och tittar på alla motståndarnas prestationer.
Hon kör sin första match med en fantastisk Gekisai da ichi och vinner den och även andra med 4-1. Nova är i final och gör en imponerande Gekisai da ichi med otroligt fokus och stark andning och närvaro. Tror att det var den närvaron som gjorde att hon vann med 4-1 och tog hem guldet.

Starkt jobbat Nova!

Agnes startar i F10A, en tuff lineup. Hon går in med en stark Gekisai da ichi och vinner sina två första matcherna med 5-0. Tredje matchen möter Agnes otroligt starkt motstånd och förlorar den med 3-2. Det var otroligt jämt mellan tjejerna och Agnes plockar hem Bronset.
Bra jobbat Agnes!
/Vid pennan
Alexandra

Tack till Coacherna Ellen & Alexandra som coachade fram medaljerna!
På plats som domare fanns Sensei Emma.

Och stort tack till arrangören Andreas Fritsch – Järva och Solna Karate Dojo! Mycket trevlig och välordnad tävling – som vanligt!