Startdatum för höstterminen 2016!

Här kan du läsa när ordinarie träning startar till hösten för er som redan är medlemmar!

För er som inte är medlemmar: Alla barn som står i kö kommer att få ett mejl där vi meddelar om ni fått plats – där kommer också information om provträning för de som detta berör.

Seniorer är välkomna att provträna – dock tar vi EJ emot nybörjare på måndagar! Kontakta kontoret innan Du kommer så att vi kan ta hand om Dig på bästa sätt.

 

Juniorer på klubbläger!

Juniorer på klubbläger!

 

Juniorgruppens (fyllda 8 år) första träning i Aspudden är måndag 22:a augusti kl 17.15, samma kväll startar Seniorerna kl 18.30.

Tisdag 23/8 tränar Seniorerna i Brännkyrkahallen från kl 18.00.

Torsdag 25/8 startar dagträningen på DansCompagniet kl 12.00, på kvällen tränar Juniorerna i Aspudden kl 17.15 och efter det Seniorerna kl 18.30.

Fredag 26/8 startar Barn/Föräldragruppen i Brännkyrkahallen kl 17.00 och därefter tränar Seniorerna från kl 18.00.

Karate Kids-gruppen (fyllda 6 år, men ej fyllda 8) startar sin träning i Aspuddens skolas gymnastiksal, ingång A2, måndag den femte september.

 

Glöm inte att betala terminsavgift senast samma dag du/ditt barn börjar träna i Senior eller Juniorgrupp. Vi skickar inget inbetalningskort, samma avgift som förra terminen till samma konto – hör ev er om ni har frågor eller om ni har problem med detta.

För tränande i Karate Kids-gruppen ska vi ha avgiften tillhanda senast måndag 29/8 annars förlorar ni platsen. Detta pga en väldigt lång kö till denna grupp och vi vill meddela barnen på väntelista om de kan få en plats eller inte – tack för er förståelse!

 

Varmt välkomna till höstterminen hos Gojukai Seinan Karateklubb – klubben med 50 SM-guld och 30 års träning i dojon!

 

Klubbens chefsinstruktör Shihan Conny Helgesson Ferm, 7 dan

Klubbens chefsinstruktör Shihan Conny Helgesson Ferm, 7 dan