Brons till Kira på Karate Kid Cup!

Julia, Anton, Ludvig och Gustav stod också för fina insatser lördagen den 23:e november i Eriksdalshallen.Karate Kid Cup 2013 var med över 900 starter Sveriges största karatetävling någonsin. Det blev en lång dag med stora klasser och mycket väntan, men med möjlighet att se många kator och kumitematcher.

 

Seinans tuffingar!

Seinans tuffingar!


Här kommer coachernas rapport:

 

Karate Kid Cup 2013 var med över 900 starter Sveriges största karatetävling någonsin. Det blev en lång dag med stora klasser och mycket väntan, men med möjlighet att se många kator och kumitematcher.

 

Anton och Ludvig gick i samma klass P12A som var dagens största klass. Ludvig vann sin första match med 3-0 med en bra Seienchin, men fick i sin andra match tufft motstånd mot silvermedaljören och förlorade tyvärr med 0-3. Anton gick en mycket jämn match och utförde en väldigt bra Gekisai dai Ichi men det räckte tyvärr inte den här gången. Bra kämpat killar!

 

Gustav gick upp med en Gekisai dai Ichi och kunde ha tagit det men slarvade tyvärr lite och förlorade med 1-2.

 

Kira tävlade för första gången och var mycket nervös. Hon klarade galant av att fokusera och vann sin två första matcher med 3-0 med en bra Taikyoku Chudan. Semifinalen förlorade hon mot guldmedaljören men hon fick med sig en bronsmedalj! Mycket bra jobbat och vi hoppas att det gav mersmak!

 

Julia gjorde sin sista barntävling och hennes klass F13A är också mycket stor och på hög nivå. Julia gjorde en väldigt bra Gekisai dai Ichi men förlorade tyvärr med 0-3 mot den finska guldmedaljören.

 

I kumiten började Gustav riktigt bra och vann sin första match med 2-0. Andra matchen varade tyvärr bara ett par sekunder då hans motståndare direkt fick in en hård spark i sidan på Gustav och han kunde inte fortsätta till sin stora besvikelse. När smärtan och besvikelsen hade lagt sig kändes det bättre och i nästa tävling får de nog se upp för Gustav för nu är han taggad!

 

Även i kumiteklassen mötte Julia en finsk motståndare men hon gav henne en bra match och släppte bara till två poäng. Mycket bra jobbat Julia!

 

Coacher för dagen var Anna, Johan och Gunilla – klubben tackar varmt för insatsen!

Med på plats fanns även Sensei Emma som domare.

 

 

Kira med medaljen!

Kira med medaljen!

 

Anton

Anton

 

Ludvig

Ludvig

 

Julia

Julia

 

 

 

Gustav

Gustav