Sempai Karin på German Open

22-23:e september besökte Karin Tyskland för att tävla med världseliten.

Damernas kata hade samlat 74 deltagare från 24 länder.

Sempai Karin mötte Italien i första omgången och gjorde en bra Annan men fick se sig besegrad. Karin fortsatte dock att hålla sig varm då italienskan Bottaro visade bra form och vann omgång efter omgång. I semifinalen stod Japan för motståndet och det var jämnt. Tyvärr blev det 3-2 till Japan och italienskan Bottaro fick nöja sig med bronsmatch som hon vann.

Det innebar att Karin inte heller fick återkvala då det är enbart de som förlorat mot finalisten som ingår i återkval. En tuff lottning att möta blivande bronsmedaljör i första omgången. Men formen var bra och under hösten väntar fler tävlingar. Vann gjorde tidigare världsmästarinnan Hoang Ngyuen från Vietnam. German Open hade samlat världseliten.

Karin på tävlingsmattan