Fyra guld på Stockholm Open!

Det var ett helt gäng tävlande från klubben denna gång, men endast en junior. Det var Ludvig som gick upp på tävlingsmattan i Eriksdalshallen på lördagen den 6:e. Efter katalägret i Eskilstuna var han rejält inspirerad och gjorde sin bästa Gekisai hittills.

Klassen pojkar 9 år hade denna gång 22 deltagare och det var synd att Ludvig fick så svårt motstånd redan i första omgången att han inte gick vidare denna gång. Men han ser redan fram emot Karate Kid Cup och vi hoppas att den fina formen håller i sig!

Med på lördagen var även Conny Shihan som domare.

Söndagen bjöd på en lång tävlingsdag med ca 400 starter.

Sempai Karin var proffsig och lyckades hålla fokus trots lång väntan och vann båda sina två klasser! Totalt nio kator fick hon utföra under dagen.

Guldmedaljer även till Nathalie och Andrey i sina respektive kataklasser – stort grattis!

Elena fick en bronsmedalj, vilket varit ännu roligare om det varit fler än tre i klassen.

Edvin gjorde enligt förstahandsinformation en riktigt fin kata i första omgången men gick tyvärr inte vidare. Både han och Elena får förhoppningsvis mer att göra på DM som går 12:e december i Vallentuna.

Sempai Pavle gick inte till medaljplats i sin kataklass och vid denna pressläggning hade tyvärr inte hans kumiteklass börjat än…

Jag dömde kata på en hård stol under många timmar i en svettig idrottshall – men det tycker ju jag är kul! Den långa väntan förtog dock en del av glädjen för många tävlande, nästa år hoppas vi på ett något effektivare arrangemang eller i alla fall mer information om planeringen.

/Emma