3 guld på Kobujutsu Open!

Kobujutsu Open gick av stapeln 9/10 i Löthallen, Sundbyberg. På förmiddagen tävlade våra duktiga juniorer i kata och ALLA vann sin första match….

Först ut var Ludvig i P9 att visa vägen för de andra. Han vann sin första match med en fin Gekisai men mötte sedan för svårt motstånd i klassens segrare.

Sedan skulle Polly F8 upp på mattan i sin första tävling och vann inte bara sin första match utan fortsatte i samma fokuserade stil ända fram till final – och guldmedalj!

Samtidigt skulle en annan tävlingsdebutant, nämligen Ella, upp i sin klass F9 där det var final direkt. Tävlingsnerverna höll och Ella fick guldmedaljen med sig hem!

På eftermiddagen tävlade seniorerna Nathalie och Andrey, även de i kata.

Andrey var den enda anmälde i sin klass och blev därför uppflyttad till en högre kataklass. Det var tre deltagare och alla mötta alla. En tuff tävling som i alla fall resulterade i en bronsmedalj.

Nathalie fick lite mer att göra i sin klass men klarade det finfint och erövrade guldet!

Det var en bra arrangerad och trevlig tävling i Sundbyberg. Dock saknade vi bullarna och klubborna i caféterian från förra året (jag och sexåringen i alla fall). Höstsolen lyste lite extra på klubbens deltagare efter dagens fina insatser när vi lämnade hallen. Likaså på Conny Shihan som representerade klubben som domare och Elena som ställde upp som coach – tack för det!

Stort grattis till våra guldtjejer!

Gojukai Seinan KK:s deltagande på Kobujutsu Open skedde i samarbete med Idrottslyftet – vårt mål är att få fler barn upp på tävlingsmattan.

Nästa tävling är Stockholm Open 6-7 oktober i Eriksdalshallen – OBS! Anmälan till din instruktör senast 17/10!

Efter det siktar vi på Karate Kid Cup, även den i Eriksdalshallen, 27/11.

Klicka på fotot för att få storformat.