GULD till Seinan på Yui Shin Kai Open!

Lördag den 6:e april tävlade Param, Haydar, Nova och Celine i Sundbyberg. Läs coachen Alexandras rapport här:

Lördagen den 6:e April drar Seinan iväg till Sundbyberg och tävlingen Yui Shin Kai som i år har 324 starter.

Idag har vi med oss två nya tävlingskompisar, Celine och Param. Superkul! Dom är taggade och pirriga.

Först ut är Celine som ska tävla i kumite. Hon går ut i FK7 med 3 motståndare.

Celine är pirrig i magen men känns ändå avslappnad för att debutera.

Första matchen vinner Celine med 6-3 vilket tar henne till final och vinner finalen med 5-0. Stark jobbat Celine. Grattis till guldet och välkommen in i tävlingsgänget!

Näst ut är Nova.

Nova tävlar i Kata F11 med 12 st motståndare i sin grupp. Hon går ut med en otroligt fin Sanseru och vinner med 3-0. Hon håller sitt fokus i andra matchen vinner även denna med 3-0.

Nova är i final och gör en stark Sanseru och vinner med 3-0.Grattis till Guldet Nova!

Dags för Haydar.

Haydar tävlar i Kata P12 och får hårt motstånd från start då han får möta vinnaren av tävlingen, så trots en fin Sanseru förlorar han med 3-0.

Bra jobbat Haydar och man ser en otrolig utveckling i din nya Kata.

Dags för Kumite och Haydar som tävlar PK12 får även här möta samma motståndare och vinnare av tävlingen i sin första match så det räcker inte riktigt denna gång och han förlorar sin första match med 0-4

Bra kämpat Haydar!

Dags för Params första tävling och han tävlar i PK 13.

Motståndarna är starkare och det blir en tuff start för vår debutant som får möta vinnaren av tävlingen i sin första match. Tycker att Param håller ett bra fokus och gör en stark insats trots förlusten med 0-8.

Bra Jobbat Param och hoppas du fick mersmak!
Tack till Haydar och Nova som var otroligt pushande och stöttande till debutanterna!

Klubben tackar sina licensierade coacher Alexandra och Fevzi som gjorde ett fantastiskt jobb och tog hand om både nya och ”gamla” tävlande!
Jag var på plats som domare och såg Param kämpa sig igenom en tuff tävlingsdebut, du ska verkligen vara stolt över din insats! Det är både modigt och starkt att stå kvar och kämpa på mattan när man möter en mycket längre och mer erfaren motståndare.

Ett stort tack till tävlingens arrangörer, med Patrik och Matts i ledningen, som alltid ordnar en trevlig stämning för alla och gott kaffe till domarna!

/Emma