Barn som vill tävla?

Läs här om Stockholms Karate Cup 17:e februari!

Nova kör kumite-match

Nova kör kumite-match

Kiaiii! Haydar låter bra!

Kiaiii! Haydar låter bra!

SUGEN PÅ ATT TÄVLA
I KARATE?
Stockholms Karate Cup, för barn födda år 2004-2010, är en bra tävling att ”träna tävling” på. Här möter alla i klassen varandra och man får öva många gånger, till skillnad från en vanlig tävling där det är ”vinna eller försvinna”.
Stockholms Karate Cup går lördagen den 17/2 i Ekhammarskolans Sporthall i Kungsängen.
Dit tar man sig själv, tillsammans med sina föräldrar som ansvarar för sina barn hela tävlingsdagen. På plats från klubben har vi erfarna coacher som berättar hur allt går till och hjälper barnen. Vi brukar ha en härlig klubbkänsla när vi hejar fram våra kamrater och kämpar tillsammans!
Man tävlar antingen i Kata – då måste man kunna en hel kata riktigt bra, eller i Kumite – för att tävla i kumite måste man ha tränat minst ett år samt ha handskydd och tandskydd.
Det kostar 200 kr per klass att tävla på Stockholms Karate Cup, man kan tävla antingen i Kata-klassen eller Kumite-klassen eller i båda två.
All anmälan går via vår klubb, Gojukai Seinan Karateklubb – aldrig direkt till tävlingsarrangören. Kontakta oss för mera info angående anmälan.
Om man vill vara med på den här tävlingen men inte tävlat förut, ska föräldrarna kontakta klubben snarast. Då kan vi se om det är dags att prova – annars siktar vi framåt mot nästa mindre tävling som är Yui Shin Kai Open den 7:e april.
Kontakta oss gärna om ni har frågor! seinankk@hotmail.com
Eller ring 070-2822 804!
Med vänliga hälsningar
Emma & Conny
Gojukai Seinan KK

Medaljörerna Nova och Agnes!

Medaljörerna Nova och Agnes!