Boden Open 2008

Jag åkte ensam från klubben upp till ”Boden Open” den 9 februari. Mycket bra arrangemang, där alla tider hölls nästan exakt efter programmet. Skönt för alla närvarande, tävlande, domare och publik. Jag tävlade i två kataklasser: 4kyu-Dan och Öppna.

Åsa, längst till höger, vann brons i brun-/svartklassen. Grattis!

Åsa, längst till höger, vann brons i brun-/svartklassen. Grattis!

I öppna fick jag lottning mot en landslagstjej redan i första matchen och åkte tyvärr ut. I brun/svartklassen gick det bättre och jag gick hem med ett brons!

Summa summarum fick jag också pulsa mig genom ett rejält norrlandssnöfall på vägen tillbaka till tågstationen, och sånt är ju alltid trevligt när nu stockholmsvintern ser ut som den gör i övrigt. Så åka tillbaka till Boden nästa år lär jag definitivt göra!

Åsa Pehrsson