Tack för katalägret i Eskilstuna 30-31 oktober!

14 medlemmar från Seinan åkte till Eskilstuna för att träna kata på det traditionsenliga lägret sista helgen i oktober. Vi tackar Hanshi och Sempai Ann för ett trevligt arrangemang! Som alltid är det givande att få möta olika instruktörer och helgen bjöd på såväl kata som bunkai.

Förutom Hanshi De Jong undervisade Conny Shihan, Johan Shihan samt Sensei Peter. Hur kommer det sig att man helt plötsligt förstår instruktioner man hört i flera år från sin huvudinstruktör bara för att de kommer från en annan mun? Någonstans hänger det väl på vanans makt och koncentrationen…

Med från vår klubb var förutom Shihan: Emma (vid tangentbordet), Sempai Anna, Fredrik, PerM, Kjell, Nathalie, Andrey, Tiina, Per Ö, Elena, Johan, Helena, Edvin och Ludvig.

Förutom att alla var nöjda med träningen sattes också ett mål upp för en grupp taggade seniorherrar: Lagkata på Katapokalen i vår! Vi ser fram emot att se brunbältena i formation på mattan och hela klubben stöttar med glädje denna satsning.

Tyvärr saknar jag bilder – maila gärna ni som har!

/Emma