2 GULD och 2 BRONS på SM!

Söndagens finaler i seniorernas kataklasser gav två guldmedaljer till klubben genom Sempai Karin Hägglund som försvarade sin titel från förra året och Sempai Pavle Martinoski som uppgraderade sitt fjolårssilver.

Sempai Pavle vann även på lördagen efter förlängning match om tredje pris i -75 kg. Att år efter år hålla denna höga klass i såväl kata som kumite är mycket imponernade. Bra jobbat!

Christian Blom tog bronsmedaljen i herrarnas seniorkata – stort grattis! På vägen dit fick han göra fyra kator och säger sig vara ”halvt nöjd”. Christian har nyligen flyttat till Stockhom och börjat träna i Gojukai Seinan KK. Dagens insats är förstås tack vare hans träning i sin förra klubb, Göteborgs Karateakademi (Kanzen Kai Karatedo). Liksom Sempai Karin är Christian med i landslaget och deltagande på SM är obligatoriskt.

För att åter vinna SM-guldet fick Sempai Karin göra inte mindre än fem kator. Hon avslutade med en stark Suparinpei och gick genom tävlingen utan att förlora en enda flagga! Formtoppen är i sikte och kommer att kulminera när hon representerar Sverige på VM i Belgrad 28-31 oktober.

Svenska Mästerskapen avgjordes alltså 25-26 september i Kristiansstad. Representerade klubben gjorde Sempai Karin, Sempai Pavle och Christian. Tävlingarna direktsändes via webben liksom förra året – mycket bra initiativ!

Med som uppskattad A-domare var även Conny Shihan.

STORT GRATTIS!