Medaljer till alla våra deltagare i Misogi Cup 2007!

Det har varit katatävling, Misogi Cup den 3 mars i Sollentuna Sporthall.

Gojukai Seinans deltagare. Fr v Pavle, Peter, Åsa, Karin, David.

Gojukai Seinans deltagare. Fr v Pavle, Peter, Åsa, Karin, David.

Från klubben deltog David och Peter Haroun, Pavle Martinoski, Åsa Pehrsson och Karin Hägglund. Tävlingen var rätt liten och i vissa klasser var deltagarna få, men det var återkval samt endast en bronsplats (istället för två, som är vanligast), vilket gjorde att det ändå blev en hel del att kämpa för.

Det var domarkurs under tävlingen, så många ”färska” domare fick döma under uppsikt av de licensierade. Kul att se en utökning av domarkåren! Klubbens representanter var dock lite halta och lytta, Peter hade legat magsjuk så sent som kvällen innan, var helt grön i ansiktet och inte så pigg på att äta, och Åsa hade lyckats stuka foten i halkan så sent som kvällen innan. Nåväl, Peter grejade det utan att kräkas, och Åsa gned in foten med Repair-gel och tejpade in multum efter ett godkännande från huvuddomarna.

Många kator med bra resultat

David Haroun, nöjd segrare i Kata Pojkar 14 år.

David Haroun, nöjd segrare i Kata Pojkar 14 år.

David fick göra två kator innan han vann. Karin och Åsa gjorde tre kator vardera innan de fick med sig guldet resp. bronset. Pavle gjorde tre kator i seniorklassen och slutade som vinnare. Yngre junior och junior hade få deltagare. Pavle och Peter gjorde två kator i de klasserna, men lade beslag på guld och silver båda gångerna. Det var kul att se killarna vara i final mot varandra och prestera så bra båda två! Samtliga deltagare från klubben klarade medaljplats i de klasser de ställde upp i!

David: 1 Guld (i sin åldersklass, kata pojkar 14 år)
Peter: 2 Silver (kata yngre juniorer + kata juniorer)
Pavle: 3 Guld (kata yngre juniorer + kata juniorer + kata seniorer)
Karin: 1 Guld (kata damer)
Åsa: 1 Brons (kata damer)

Åsa Pehrsson