12 medaljer på SM 2007!

SM för juniorer, seniorer och lag gick i Eslöv den 17-18 februari.

För Gojukai Seinan KK var det en fantastiskt rolig tillställning där alla tio representanter från klubben visade sig från sin bästa sida. Trots detta fick Åsa, Joakim och Rasmus åka hem utan medaljer när de gått sina kataklasser.

Guld till Pavle!

Guld till Pavle!

I kataklassen för yngre juniorer fick Pavle efter fem kator med sig silvermedaljen hem. Peter gjorde fyra finfina kator och tog med sig bronset. I juniorklassen behövdes det fyra starka kator för Pavle innan han blev Svensk Juniormästare 2007. Även här gjorde Peter en mycket bra insats och kom på tredje plats.

I herrar yngre juniorer -60 kg var det inte så många anmälda och efter att ha vunnit en match förlorade Peter tyvärr finalen. Peters tredje SM-medalj blev alltså ett silver.

I herrar yngre juniorer -70 kg vann Ahmed och Pavle sina första matcher och stod sedan mot varandra i finalen. Där tog Pavle sin andra SM-titel för dagen och Ahmed fick silvermedaljen.

Den öppna klassen för herrar yngre juniorer hade efter diverse strykningar tolv deltagare. Här fick Pavle gå fyra matcher innan han kunde bära hem guldet och sin tredje Mästartitel för dagen. Hatten av för Pavle! Att ladda om och kunna prestera sitt bästa i fyra klasser är stort.

Silver till Peter!

Silver till Peter!

I herrarnas seniorkata var det glädjande många deltagare och Sempai Georgios fick visa fem starka kator. Detta gjorde han så bra att han försvarade sin titel från förra året och är regerande Svensk Mästare också 2007.

I damernas kataklass var det drygt 20 deltagare. Sempai Anna fick göra fem kator och kunde åka hem med silvermedaljen. Karin gjorde sin come-back efter skadan på ett mycket starkt sätt och belönades med bronset.

Sensei Dan var den enda som tävlade på söndagen då seniorkumiten avgjordes. Han fick med sig silvret i sin klass, -70 kg.

Conny Shihan tjänstgjorde som domare och fick också en utmärkelse för vad han hittills uträttat i svensk karates tjänst. Jag hade det stora nöjet att vara coach och är oändligt stolt över alla fina prestationer och den positiva, sportsliga andan som omgav SM-truppen.

Tack för en fin helg och grattis till alla medaljörer!

Emma