Tävlingsträning för barnen 16/9!

Nyfiken på att tävla? Den 16/9 har vi tävlingsträning och regelgenomgång i Brännkyrkahallen.

SUGEN PÅ ATT TÄVLA I KARATE?
Gojukai Seinan KK bjuder in till kostnadsfri TÄVLINGSTRÄNING för de barn som är intresserade av att tävla under höstterminen!
Vi ses i Brännkyrkahallen söndag 16:e september och tränar mellan kl 13.00-15.00. Föräldrar är varmt välkomna att titta på träningen och sista halvtimmen har vi regelgenomgång och frågestund!
Ta med vattenflaska, handskydd (övriga skydd ni som har) och glatt humör!
Den 29:e september går Stockholms Karate Cup i Åkersberga! Det är en jättebra tävling att ”träna tävling” på. Där får man gå flera matcher, till skillnad från en vanlig tävling där det är ”vinna eller försvinna”. Här kan man tävla från året man fyller 7 år till året man fyller 14 år.
Man tar sig själv till tävlingen, tillsammans med sina föräldrar som ansvarar för sina barn hela dagen. På plats från klubben finns erfarna coacher som berättar hur allt går till och hjälper barnen. Vi brukar ha en härlig klubbkänsla när vi hejar fram våra kamrater och kämpar tillsammans!

Tävlingen kostar 200 kr per klass, man kan tävla antingen i Kata-klassen eller Kumite –klassen, eller i båda.
All anmälan går via vår klubb, Gojukai Seinan Karateklubb – du anmäler aldrig direkt till arrangören. Kontakta din tränare för mera information.
Om man vill vara med på den här tävlingen men inte tävlat förut, ska föräldrarna kontakta klubben snarast. Då kan vi se om det är dags att prova – annars siktar vi framåt mot nästa mindre tävling som är Kobujutsu Open i Sundbyberg 13/10.
Kontakta oss gärna om ni har frågor! seinankk@hotmail.com
Eller ring: 070-2822 804

Med vänliga hälsningar
Emma & Conny
Gojukai Seinan KK