Seinans klubbtävling!

23 glada och taggade barn gjorde upp om medaljerna i Aspudden måndag 20/3!

Funktionärerna började samlas redan vid halv fem för att ställa i ordning inför den spännande tävlingen. Sekretariat, tävlingsyta och det superviktiga caféet måste se bra ut innan de tävlande och deras nervösa föräldrar samlades.
Äntligen blev det dags att starta med ceremoniell hälsning, närvaro och diplomutdelning!

Uppställning!
Uppställning!
Ordning funktionärer!
Ordning funktionärer!

Första klassen var Kata A med de lite äldre barnen som tränat ett tag. Vinnare och guld-medaljör blev Yoel, följd av silver-medaljören Lovisa och de två tredjepristagarna Nadia och Nathalie – Grattis!

Yoel
Yoel
Lovisa
Lovisa
Nathalie
Nathalie

Nästa klass var pojkarnas 8-stegskata som hade samlat åtta deltagare. Guld-medaljen fick Melwin med sig hem och silvret gick till Simon. Våra två glada bronsmedaljörer blev Samuel och Lukas! I den här klassen var det många som tävlade för första gången – jätteroligt att se alla modiga och duktiga barn!

Vi ska tävla!
Vi ska tävla!
Finalmatch!
Finalmatch!

Nu var det dags för kvällens första kumite-klass, Kumite A. Här var det tre tävlande och alla fick möta alla, det kallas att man kör Round Robin. Flest poäng tog Nadia och vann en välförtjänt guld-medalj! Sedan stod det mellan brorsorna Nimrod och Yoel, den här kvällen vann Nimrod en silver-medalj och Yoel fick brons-medalj – bra jobbat killar!

Nadia satsar på Chudan mawashi-geri
Nadia satsar på Chudan mawashi-geri
Sekretariatet håller koll på siffrorna
Sekretariatet håller koll på siffrorna

Äntligen fick nu flickorna kliva upp på mattan för att köra sin 8-stegskata. Sex taggade tjejer som verkligen gjorde en fin insats! På första plats kom Juno, Lana tog hem andra-platsen och de två tredjepristagarna blev Nadia F och Tuva – stort grattis!

Dags att tävla!
Dags att tävla!
Lana
Lana
Man hälsar/bugar innan och efter varje match
Man hälsar/bugar innan och efter varje match

Vi hade tre par som tävlade i Yakusoku-kumite, förutbestämda tekniker med partner. Det är en ganska svår gren att tävla i med mycket att tänka på. Alla tre paren gjorde fina insatser men allra bäst lyckades Nadia och Lovisa som tog hem segern! Silvermedaljer fick Nimrod och Yoel, brons-medaljerna följde med Haydar och Taki hem. Bra jobbat allihop!

Nimrod och Yoel
Nimrod och Yoel
Medaljerade!
Medaljerade!
Taki och Haydar
Taki och Haydar

Nu följde kata B, en klass där barnen inte tränat jättelänge men heller inte kan kalla sig nybörjare. Segrade gjorde Haydar men en stark Taikyoku Chudan Kata! Andra platsen knep brorsan Taki och brons-medaljerna delades ut till Agnes och Mattias.

Mattias
Mattias
Agnes
Agnes
Klassen startar med bugning
Klassen startar/avslutas med bugning

Sista tävlingsklassen för dagen var Kumite B – helspännande! Där hade vi sex tävlingssugna barn med handskydd och tandskydd redo att kämpa. Segrande ur kampen gick Agnes som med rena, snabba tekniker tog hem guld-medaljen! Taki visade också bra fokus och kämpaglöd, vilken gav honom silver-medalj! Brons-medaljerna gick till Samuel och Haydar – bra jobbat!

Taki och Agnes
Taki och Agnes

Agnes väntar på Guldet!

Vilka duktiga barn! Vi hoppas att flera blir sugna på att prova på tävling utanför klubben – prata med instruktörerna för mera information, eller mejla klubben: seinankk@hotmail.com

Naturligtvis hade det inte gått att ha någon tävling alls utan en massa funktionärer som genom sitt engagemang såg till att allt flöt på och att kvällen blev så lyckad – Stort Tack!

The Crew!
The Crew!

Ett stort Tack till kvällens fotograf Hasse Nilsson, och Tack Nova för goda muffins : )

Taki, Agnes och Haydar på skoj-humör
Taki, Agnes och Haydar på skoj-humör

Lämna ett svar