Nadia, Agnes & Nova på KARATE KID CUP!

Lördag den 3:e december firade den välarrangerade tävlingen 20 år i Eriksdalshallen!

På plats från Seinan fanns Nadia, Agnes och Nova som tävlande, Sempai Elena och Ellen som coacher samt Sensei Emma på en domar-stol någonstans.

Först ut på mattan var Nova i klassen F9B, med fjärilar i magen och väldigt taggad levererade hon en superstark Taikyoku Chudan – 3-0. Andra matchen möte Nova en tuff motståndare och plockade en flagga, 1-2. Inget guld i dag men stort mod, fin närvaro med en stor utveckling på Sanchin dachi och en otroligt stark kata!!

Sedan klev Nadia ut på mattan i Kata F11A och startade hela deras grupp med en stark och fin Kake Uke, men tyvärr förlorade hon den med 2-1.

Sist ut i Kata var Agnes i Kata F8B som fick en till tävlande i gruppen och dom blev 6 st. Agnes startade sina två första kator starkt med 3-0. Det tog henne till final där hon mötte en tuff motståndare och det slutade 0-3. Silver blev det och den första pokalen! Agnes var superglad för det!

Sedan var vi alla taggade över Nadia som var den enda som ställde upp i kumite i dagens tävling. Kumite F11 lång. Stark klass i helhet och det fick Nadia känna på, med en starkt levererad och jämn match förlorade Nadia tyvärr till slut. Bra kämpat!

Vi gick alla där ifrån med huvudet högt och ännu en kul tävling i bagaget!
/Elena & Ellen 🙂