Tävlingskarate med toppinstruktörer!

Julia, Gustav och Ludvig var i Brännkyrkahallen 4/6 och tränade med världsmästaren i kumite, Jasem Vishkaei och nordiska mästarinnan i kata, Karin Hägglund.

Här är Julias rapport:

Idag har varit en lärorik och rolig dag!
På förmiddagen tränade vi alla tre kata med Sempai Karin och vi övade på Seinshin, körde fys och fick bra tips att öva på under sommaren. Efter det så hade vi en lunchpaus. Sedan på eftermiddagspasset körde jag och Gustav kumite med Jasem medan Ludvig fortsatte med kataträning och han fick då öva mer på andra kator. Jag och Gustav körde ett svettigt och lärorikt pass kumite, där vi bland annat fick öva mycket på timing, balans och en hel del sparkar. Det var väldigt roligt och svettigt att få chansen att träna med Jasem, han var både pedagogisk och rolig.
Allt som allt är jag väldigt nöjd med dagen och det var roligt att träna med andra karateutövare från andra klubbar och andra stilar.
Tack för att ni gav oss möjligheten till denna underbara dag!♡

 

 

Vi skickar tacket vidare till Per Ö som genom en donation till klubben, riktad till tävlande ungdomar, gjort det möjligt för oss att ”vidareutbilda” hårt satsande juniorer!

Lämna ett svar