Medaljregn på Swedish Kobujutsu Open!

Det blev en finfin lördag den 11:e för klubbens sex tävlande och Conny Shihan som domare i Brotorpshallen!

Årets Kobujutsu Open gick av stapeln i Brotorpshallen i Sundbyberg. En välorganiserad tävling i en trevlig hall (om än lite få sittplatser för publiken). Schemat var späckat och klubbens tävlande avlöste varandra på mattorna hela förmiddagen. Spänningen var hög och värmen i lokalen likaså.
Anton på mattan!

Anton på mattan!

Först ut var Anton som med två fina Gekisai dai ichi lyckades ta sig till final och ro hem ett välförtjänt silver. Härligt Anton! En bra start på denna dag som fortsatte i positiv riktning…
Polly laddar för kiai!

Polly laddar för kiai!

Polly gick upp på mattan och gjorde även hon en fin Gekisai dai ichi men tyvärr förlorade hon (mot vinnaren i sin grupp). Hon ska vara mycket stolt för sin insats idag. Väl kämpat Polly!
Gustav kör kumite!

Gustav kör kumite!

Gustav gjorde även han mycket fina Gekisai dai ichi och vann sina två första matcher med 3-0, 3-0. Detta tog honom till final och han lyckades få med sig silvermedaljen hem. Härligt Gustav!
I kumite kämpade Gustav väl men det räckte inte riktigt idag. Det var en spännande och jämn match tills motståndaren i slutet av matchen fick in en trepoängare…
Julia utför kata Saifa!

Julia utför kata Saifa!

Bland kadetterna var konkurrensen hård men Julia gjorde en bra Saifa och vann sin första match med 3-0. I andra matchen förlorade hon trots en mycket bra insats med sin Gekisai dai ichi. Julias kämpande fick utdelning och hon fick med sig en bronsmedalj hem. Grattis! I kumite mötte Julia på hårt motstånd men lyckades även där med ett brons. Bra jobbat Julia!
Elena gör kata Seipai!

Elena gör kata Seipai!

Med sin proffsigt utförda Seipai vann Elena sin första match med 5-0. Hon lyckades med en bra Senseru i finalen och fick även hon med sig ett silver hem. Toppen Elena!
Superfokuserad Andrey!

Superfokuserad Andrey!

Andrey gjorde även han en bra Senseru och fick med sig ett brons hem. Bra Andrey!
Vilken fantastisk dag med fina insatser och medaljregn!
Coacherna Anna, Gunilla och Elena är så stolta över våra tävlande och tackar för en toppendag.
Vid pennan
Anna
Medaljerad!

Medaljerad!

 

 

Medaljerad!

Medaljerad!

 

 

Coachning pågår!

Coachning pågår!